Dec 05 2015

Верига оптики Grand Optics & Joy Optics

Споразумение с верига оптики Grand Optics & Joy Optics

Всички притежатели на активни карти на БХРА могат да се възползват от специални отстъпки във верига оптики Grand Optics & Joy Optics.

Голяма част от магазините разполагат със съвременно оборудван очен кабинет и специализирана техника за рефракция и вземане на мерки, както и локална работилница за експресна изработка на очила при необходимост.

При представяне на карта БХРА целогодишно може да ползвате следните преференции:

  • Безплатен очен преглед веднъж годишно в Grand Optics & Joy Optics;
  • 30% отстъпка на продукти на редовна цена;
  • 5% допълнителна отстъпка за продукти в промоция.

С карта БХРА може да се възползвате от  допълнителна отстъпка при ежемесечните промоции, отлични гаранционни условия, високо качество и гарантирано ниски цени.

С Вашата БХРА карта ползвате отстъпки и при поръчки онлайн. Необходимо е да се свържете с консултантите на https://shop.grandoptics.bg на телефон +359 884 20 11 20, e-mail: onlineshop@grandoptics.bg или посредством live чата в онлайн магазина ни. Нашите консултанти са на разположение всеки делничен ден от 9:00 ч. до 17:00 ч.

Обектите на Grand Optics & Joy Optics към момента са 50 и са разположени в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен и Враца.

Адреси на всички оптики от вериги Grand Optics & Joy Optics ще откриете на  https://grandoptics-bg.com/bg/magazini

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер.