БХРА осигури топъл обяд за медиците и във Варна

Dec 04 2020

БХРА осигури топъл обяд за медиците и във Варна

Съюзът на хотелиерите във Варна и Съюзът на собствениците в Златни пясъци, регонални структури на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), се включиха в каузата „Дари топъл обяд“ за медиците в ковид отделенията в страната. Инициативата вече обедени членовете на БХРА в 12 града в страната. 100 медици на първа линия в морската столица получиха обяд, дарен от хотелиерите от курортните коплекси “Златни пясъци“ и “Св.св. Константин и Елена“, членуващи в двете браншови организации.

За да може инициативата да бъде продължена от двете организации приканват всички, пряко свързани с туризма, както и всеки, който има желание да се включи в благородната кауза, да се свърже със Съюза на хотелиерите на имейл: office@hoteliersunion.org. За целта има и открита целева дарителска банкова сметка.

Инициативата “Безплатен топъл обяд за медиците” започна от БХРА-Велико Търново. В инициативата се включиха и регионалните структури на БХРА в Поморие, Сандански, Велинград, Стара Загора, Варна, Кюстендил, Ловеч и Габрово.