May 14 2017

Бутиков хотел Соли Инвикто

Споразумение с бутиков хотел Соли Инвикто – с. Еленово, гр Нова Загора

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цените за настаняване в бутиков хотел Соли Инвикто

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце) се издига над винарска изба Едоардо Миролио и разполага с 10 елегантно обзаведени стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Ресторантът се намира във вътрешността на хотела, на партертия етаж и предлага избор от типични ястия от българската и италианската традиционна кухня. Благодарение на използването на пресни и местни плодове и зеленчуци всеки ден тук може да се опита специална гозба, която да се съчетае с вината на винарна Едоардо Миролио.

Бутиков хотел Соли Инвикто предлага 7 студиа и 3 апартамента, които са обзаведени индивидуално с антична и съвременна мебелировка. Носещи имената на различни български сортове грозде, стаите пренасят своите обитатели в различни кътчета на света. Всяка стая е уникална и разполага със собствена баня и тоалетна, климатик, мини-бар, сателитна телевизия и свободен достъп до интернет.

Хотел Соли Инвикто се намира в село Еленово, Нова Загора

Тел. за контакт :+359 877 100 959, +359 889 000 030

Уеб страница: www.emiroglio-wine.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер