Apr 06 2019

Апарт хотел Сирона

Споразумение с Апарт хотел Сирона – местност Бетоловото, Разлог

 

* Отстъпка от 10% / десет процента / от цената на нощувки в Апарт хотел Сирона

За да ползвате отстъпките е необходима резервация директно в хотела или на посочените контакти. Отстъпките не важат за национални празници.

Апарт хотел Сирона, е изцяло нов хотел, намиращ се в най-атрактивния ски курорт в България, който предлага идеална база за планински приключения през цялата година. Хотелът е идеален за любителите на зимните спортове, планинските приключенци през лятото, а да не забравяме и целогодишния релаксиращ СПА отдих, който предлагаме.

От тук започва прекрасната Пирин планина – намираме се на 1200 м. надморска височина, с чист въздух, носещ в себе си нотки на вечнозелените гори или иначе казано – поразително свеж планински въздух. Хотелът е разположен в подножието на планината, на 7 км. от гр. Банско, по пътя за връх Вихрен, сред тучни гори, спиращи дъха панорамни планински гледки към Вихрен, Кончето, Пирин, Рила и Родопа планина и разбира се, обграден от мистично спокойствие. Ние предлагаме на гостите ни 365 дни в годината тишина, спокойствие, релакс и възможност за различни активности, както в хотела, така и извън него.

Хотелът разполага с 95 помещения за настаняване – 32 бр. студия, 45 бр. едноспални апартаменти и 17 бр. двуспални апартаменти – всички, са напълно оборудвани и разполагат с кухненски бокс (с необходимата бяла техника, вкл. хладилник, аспиратор, печка и фурна за готвене), кухненски кът за хранене и кът за почивка (дневен кът с TV и разтегателен диван). Всички помещения имат и собствени тераси, от които се разкриват живописни гледки към заобикалящите ви планини.

Апарт хотел Сирона, разполага с бутиков ресторант Gardens by Sirona, със 70 места и външна градина с 80 места (работеща през цялата година), където опитните ни готвачи, ще ви изненадат с разнообразие от кулинарни изкушения. Гостите ни могат да прекарат и уютни вечери около външното огнище в горската ни градина.

На разположение на нашите гости е и СПА център с безплатно ползване на Wellness зоната ни – вътрешно джакузи за 8 човека с 37 °C температура на водата, хамам, парна баня, Руска-арома сауна с температура 70°C, Финландска сауна с температура 90 °C, релакс зона с гледка към Пирин, фитнес и външен отопляем басейн. А също така могат да се насладят и на някой от масажите или разкрасителните терапии за лице в СПА зоната ни – срещу заплащане.

Разбира се, не сме забравили и най-малките ни гости. На тяхно разположение, е детският ни кът, където опитни аниматори, ще ги веселят и ангажират с богато разнообразие от игри и най-различни активности.

Бъдете сигурни, че спазваме всички противоепидемични мерки срещу разпространението на КОВИД-19. Ние се грижим за запазването на здравето на нашите клиенти и служители, за да бъдем заедно в безопасна среда. Персоналът на Хотели Сирона има 14 години опит в хотелиерството и ще се погрижим да изживеете една напълно пълноценна почивка.

Апарт хотел Сирона е на адрес: град Разлог, местност Бетоловото, ул. Бетоловото 156

Тел: 0700 15 277

Моб: +359 899 97 22 77

aparthotelsirona.com

Отстъпката се предоставя при представяне на валидна членска карта издадена от СДРУЖЕНИЕТО с персонален индификационен баркод/номер